Chileense wijnen

Chileense wijnen

Chileense wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Chileense wijnen, zoals ondermeer wijnen van Errazuriz, Montes, Torres, Arboleda, Los Vascos, Chadwick, Altaïr, Espiritu de Chile, Matetic, Santa Rita, Sena, Tabali, San Pedro, Matetic, Urmeneta, Montgras, Botalcura en Castillo de Molina.

Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Chileense wijnen van diverse vooraanstaande Chileense wijnhuizen. Als u een Chileense wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 79

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 79

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren