Espiritu de Chile

Espiritu de Chile

Espiritu de Chile - Aresti

De Espiritu de Chile wijnen worden gebotteld door Aresti Wijn uit Chili, een van de meest innovatieve wijnhuizen in Chili. In 1951 begon de familie Aresti  wijngaarden te cultiveren in het oostelijk deel van de Curicó Valley, zoals Curicó, Molina en Rio Claro. Het wijnhuis zelf is gelegen in Molina, 200 km ten zuiden van Santiago. De Aresti wijnmakerij is een 100% familiebedrijf en maakt wijnen volgens strenge kwaliteitsnormen. Maar ook met bijzondere aandacht voor de ongerepte, natuurlijke omgeving.

Unieke wijnen

Espiritu de Chile is uniek in de geuren en smaken van haar wijnen. Ze bezitten geen overdreven fruitkarakters. De wijnen zijn puur, zuiver en hebben mooie mineralen. Espiritu de Chile produceert wijnen die duurzaam gemaakt zijn. Er is veel aandacht voor de natuur en er wordt weinig tot geen gebruik gemaakt van pesticiden en kunstmest.

Wijnbouw Chili

Chili geldt als een van de meest innovatieve wijnbouw landen in de wereld met zelfs gematigde en koele microklimaten en wijnen die gemaakt worden op ‘terroir’. De wijnen zijn geënt op de wijngaarden en hun ondergrond wat terug te vinden is in de smaak. Espiritu de Chile is uniek in de geuren en smaken van haar wijnen en bezit geen overdreven fruitkarakters. De wijnen zijn puur, zuiver en bezitten mooie mineralen. Espiritu produceert wijnen die duurzaam gemaakt zijn; er is veel aandacht voor de natuur en er wordt weinig tot geen gebruik gemaakt van pesticiden en kunstmest.

Assortiment Espiritu de Chile

Espiritu de Chile is verkrijgbaar in Classic Chardonnay, Rosé, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Gewürtztraminer en Carmenere. Daarnaast Reserva Chardonnay, Carmenere en Syrah & Winemakers Collection Sauvignon Blanc.

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren