Valle Secreto

Valle Secreto

Viña Valle Secreto

Het project start in 2007 wanneer Antonio Puntí, Claudio Berndt en Richard Samale, alle drie wijnliefhebbers en connaisseurs van wijn, samenkomen met als doel het creëren van een wijn met unieke eigenschappen in een bevoorrechte locatie. Valle Secreto is een innovatief project dat wijncultuur samenbrengt met toerisme en de moderne installaties verenigt met de romantiek en de mystiek van de 19e-eeuwse kerk en de omliggende natuur.

Filosofie van Valle Secreto

Wij richten ons op het verkrijgen van kwaliteitswijnen en houden hier gedurende het hele productieproces rekening mee, zodat we onze klanten een uniek en opmerkelijk product kunnen bieden waarin alle kenmerken en karaktereigenschappen voorkomen die eigen zijn aan wijn uit de vallei waar Valle Secreto wordt geproduceerd.

Het team

Om het verwachte resultaat van dit project te kunnen waarborgen, heeft Valle Secreto drie fundamentele eenheden ingesteld. Ten eerste komt het veld, dat wordt beheerd door een “Head of Country”. Samen met zijn medewerkers zorgt hij voor het welzijn van het land en een goede invoering van elk van de stappen die nodig zijn om fruit van hoge kwaliteit op de wijnranken te laten groeien. De wijnmakerij vormt de tweede eenheid, waar de “Head of Industrial” en zijn medewerkers dit kwalitatief hoogstaande fruit veranderen in wijn met gebruik van de schonere en meer efficiënte productiemethodes die vandaag de dag beschikbaar zijn. De bovengenoemde eenheden worden ondersteund en overzien door onze wijnmaker. Tenslotte, nadat ons product is geproduceerd, komt het in de handen van de afdeling Business Management, waar onze leidinggevenden over de hele wereld de eigenschappen en voordelen van onze wijn laten zien.

Alto Cachapoal

De Cachapoal Valley ligt in de zesde regio van Chili, 80 km ten zuiden van de hoofdstad Santiago. Het is één van de vele wijnbouwgebieden in Chili die de laatste tijd met veel energie de internationale markt op zijn geschoten, voornamelijk dankzij de uitmuntende kwaliteit en het karakter van de wijnen. First Edition is, zoals de naam al aangeeft, de eerste wijn die ooit is geproduceerd door Valle Secreto – de eerste editie en het eerste geheim. De perfecte balans tussen fruit, eikenhout en zuren, en de uitmuntende structuur en balans zorgen ervoor dat onze exclusieve First Edition een unieke wijn is die u zal verrassen en verrukken. Bovendien worden de kenmerken van de Private Edition-lijn mogelijk gemaakt door de unieke klimaatomstandigheden waarbij de wind en de dag/nacht- temperatuurschommelingen onze wijnen subtiele tannines en mooie aroma’s geven, waaruit de invloed van het terroir, de leemgrond en het gesteente blijkt. Het belangrijkste kenmerk van deze wijn is zijn frisheid en uitstekende balans tussen alcohol en zuurgehalte.

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren