Moezel Saar Ruwer wijnen

Moezel Saar Ruwer wijnen

Duitse Moezel wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Duitse Moezel, Saar, Ruwer, wijnen, zoals ondermeer wijnen van Markus Molitor, Fritz Haag, Dr. Loosen, Selbach-Oster, Heymann-LöwensteinJoh. Jos. Prüm, Grans Fassian, Schmitt Söhne en Sankt Anadeus. Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Duitse Moezel wijnen van diverse vooraanstaande Duitse wijnhuizen. Als u een Duitse Moezel wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Duitsland of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Duitse wijn.

En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een redelijke verzendprijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 68

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 68

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren