Bordeaux wijnen

Bordeaux wijnen

Franse Bordeaux wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Bordeaux wijnen, zoals ondermeer wijnen van Baron Mouton Rothschild, Chateau la Gorce, Baron Rothschild Lafite, Chateau Brown en Château d'Yquem. Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Bordeaux wijnen van diverse vooraanstaande Franse Boreaux wijnhuizen.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren