Corette

Corette

Corette

Corette is in nauwe samenwerking met Badet Clément tot stand gekomen. Badet Clément is een beroemd Frans wijnhuis dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige Zuid–Franse wijnen. In 1995 is het opgericht door Catherine en Laurent Delaunay. Zij vertegenwoordigen de vierde generatie van de familie Delaunay. Die familie is al meer dan honderd jaar een begrip in de Bourgogne. Sinds tientallen jaren brengt de familie haar kennis over en zet ze haar tradities voort in de Languedoc–Roussillon.

Authentieke wijn uit de Pays d'Oc.

De serie bestaat uit acht heerlijke, karakteristieke Cépage wijnen uit de Languedoc-Roussillon. Dat is een van de grootste wijngebieden van de wereld. Deze regio heeft een enorme omvang en kent daardoor uitstekende geografische en klimatologische eigenschappen, van rolkeien in de warme vlaktes tot een sterk kalkhoudende bodem in de koele heuvels. De combinatie van de verschillende terroirs (dat zijn de lokale factoren die de wijn kunnen beïnvloeden) zorgt voor de hoge kwaliteit van de Corette wijnen en dat maakt deze wijnen zo bijzonder.

Cépage wijnen

Cépage wijnen zijn wijnen die vervaardigd zijn uit één enkel druivenras uit de Zuid Franse Languedoc-Roussilion. Pure, zuivere en eerlijke wijnen die met de grootste zorg vervaardigd worden. De Corette wijnserie bestaat uit de volgende soorten wijn: Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cinsault Rosé, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Syrah en Viognier. Corette is een wijn met klasse. Heerlijk voor alle dag!

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren