Loire wijnen

Loire wijnen

Franse Loire wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

De Loire is de langste rivier van Frankrijk en stroomt van de Ardèche in midden-Frankrijk tot in de Atlantische Oceaan. Het wijngebied start bij het dorpje Pouilly-sur-Loire. De bijnaam van de Loire wijnstreek is Jardin de France. De Loire is opgedeeld in vier regio’s: Orléanais, Touraine, Anjou-Saumur en Pays Nantais, in deze regio’s maakt men dan verschillende appleations.

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Loire wijnen, zoals ondermeer wijnen van Domaine des Baumard, Joseph Mellot, Domaine A. Cailbourdin, Pascal Jolivet, Chateau de Nozet van Baron Patrick de Ladoucette, Domaine Beatrice en Pascal Lambert, Daniel Chotard, Domaine Cady Veuve Amiot  en Maison Ackerman. Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Loire wijnen van diverse vooraanstaande Franse Loire wijnhuizen.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Loire wijn.

En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een redelijke prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 49

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 49

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren