Italiaanse wijnen

Italiaanse wijnen

Italiaanse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een liefhebber van Italiaanse wijnen en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste Italiaanse wijnen uit diverse streken en van diverse wijnhuizen. Italië is een van de belangrijkste wijn producerende en -exporterende landen van de wereld. Met een productie van ruim 50 miljoen hectoliter wijn per jaar is Italië één van de allergrootste wijn producerende landen ter wereld. In ieder deel van het land wordt wijn geproduceerd. Daardoor is de indeling in wijnregio's van Italië gelijk aan de indeling in regio's van het land. Doordat het land verschillende klimaten kent, koeler en kontinentaler in het noorden, en warmer in het zuiden, zijn er grote verschillen tussen de wijnbouw van diverse regio's.

Ons aanbod aan Italiaanse wijnen bestaat uit Italiaanse rode wijn, Italiaanse witte wijn, Italiaanse rosé wijn en Italiaanse mousserende wijn. Wij verkopen wijn uit alle bekende regio's als bijvoorbeeld Veneto, Toscane, Alto Adige, Piemonte, Puglia en Sicilië.

De beste Italiaanse wijn

Wij krijgen vaak de vraag “Wat is nu de beste Italiaanse wijn?”. Hoewel smaken verschillen, kunnen we wel zeggen dat de volgende wijnen zeer in trek zijn: Barolo, Barbaresco, Brunello di Montalcino, Chianti, Valpolicella en Montepulciano wijn. Kunt u de Italiaanse wijnen die u zoekt niet vinden in ons aanbod? Neemt u dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek!

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal, Creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 515

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 515

per pagina
Aflopend sorteren