Calabrië wijnen

Calabrië wijnen

Italiaanse wijnen uit Calabrië kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een liefhebber van Italiaanse wijnen uit Calabrië en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Wij verkopen Calabrië wijnen van ondermeer Tenuta Iuzzolini. Deze witte en rode Italiaanse wijnen Calabrië kunt u bij ons eenvoudig bestellen.

Calabrië

Calabrië, in het Italiaans Calabrië, is een regio in het zuiden van Italië, ten zuiden van Napels. De regio is de zuidwestelijke punt aan de voorkant van de laars van Italië. In het noorden begrensd door de regio Basilicata, in het westen door de Tyrreense Zee en in het oosten door de Ionische Zee. Calabrië ligt tegenover het eiland Sicilië, waar het van gescheiden is door de Straat van Messina. Door zijn ligging bezit Calabrië 2 verschillende wijnbouwzones. De producenten zijn de laatste jaren bezig met een inhaal slag op het gebied van kwaliteit. Men maakt vooral witte wijnen gemaakt van de Greco druif.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van onze betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal / Bancontact / KBC / Belfius / Sofort, Creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren