Piemonte wijnen

Italiaanse Piëmont wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur.nl

Bent u een liefhebber van Italiaanse wijnen en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste Italiaanse Piemonte wijnen.

Piemonte in het noordwesten van Italië behoort tot de bekendste wijnstreken van de wereld. Het wordt samen met Toscane beschouwd als de beste wijnregio’s. Klimatologisch kent het gebied een landklimaat. Lange koude winters en warme, vaak vochtige zomers. Door de hoofdstad Turijn stroomt de Po, de rivier die de regio in tweeën deelt. In het zuidelijke deel, dat de steden Asti, Alba, Barolo en Barbaresco huisvest, worden de meeste en mooiste wijnen gemaakt. De bekendste wijnen zijn de Barolo en de Barbaresco gevolgd door de Barbera en Dolcetto.

Wij verkopen Piemonte wijnen van ondermeer de volgende wijnhuizen: Beni di Batasiolo, Alessandro Rivetto, Marchesi di Barolo, Luciano Sandrone, Vietti, Produttori del Barbaresco, Tacchino, Vigneti Massa, Vitivinicola Antonioli, Agricola Brandini, Borgogno en G.D. Vajra.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Italië of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Italiaanse wijn.

Betaalkeuzes

En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en voordelige verzendtarieven voor bestellingen naar andere EU ­landen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 93

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 93

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren