Siddùra

Siddùra

Siddura

Siddura ligt in de buurt van het middeleeuwse, pittoreske dorpje Luogosanto en kan worden omschreven als het hart van de Gallura. Hier is de nobele wijncultuur zo oud als de geschiedenis van de mensen die dit land door de eeuwen heen hebben bewoond. Het in stand houden van deze traditie geeft een historische dimensie aan ons leven en dagelijkse inspanningen. Het vervult onze droom om iets unieks en buitengewoons van deze oude wortels te creëren. We zijn dankbaar dat we dit mogen doen.

Sardinië

Het eiland Sardinië heeft een eigen unieke positie halverwege Italië en Spanje. Ook de wijnen van Sardinië hebben een heel eigen stijl, met een hoofdrol voor druivenrassen als de Vermentino en de Cannonau. De wijngaarden van Sella Mosca liggen over het hele eiland verspreid (totaal 550 hectare). Onder andere in Gallura in het noordoosten van Sardinië en in Giba in de Sulcis streek aan de zuidwest kust.

De filosofie van Siddura

Siddura is geboren uit een streven naar kwaliteit, perfectie en harmonie. Vanaf het begin was het onze missie om uitstekende wijnen te produceren. We beschouwen onze producten als een echt geschenk van de natuur: gekweekt met de liefde van de aarde, gevoed door de warme mediterrane zon en geproduceerd met een streven naar compromisloze kwaliteit. De resultaten van deze filosofie, gevolgd door passie en toewijding, kunnen worden gezien, maar zijn nog duidelijker zichtbaar in het glas.

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren