Sicilie wijnen

Italiaanse Siciliaanse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur.nl

Bent u een liefhebber van Italiaanse wijnen en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste Italiaanse Siciliaanse wijnen.

Sicilië is een eiland en een autonome regio van Italië in de Middellandse Zee. Sicilië kent een Middellandse Zeeklimaat met warme zomers en zachte regenrijke winters. De nog actieve vulkaan Etna is heel belangrijk voor Sicilië. De lavagronden op de hellingen zijn erg vruchtbaar en geschikt voor de wijnbouw. Marsala is de bekendste DOC wijn uit Sicilia ofwel Sicilië.

Wijnhuizen Sicilië

Wij verkopen wijnen uit Sicilië van ondermeer de volgende wijnhuizen: Caruso Minini, Epicuro, Fuedo Principe di Butera, Corvo, Firriato, Pellegrino, Donnafugata, en Fondo Antico.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Italië of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Italiaanse wijn.

Betaalkeuzes

En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en voordelige verzendtarieven voor bestellingen naar andere EU ­landen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 32

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 32

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren