Sicilië wijnen

Sicilië wijnen

Italiaanse Siciliaanse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een liefhebber van Italiaanse wijnen en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste Italiaanse Siciliaanse wijnen.

Sicilië is een eiland en een autonome regio van Italië in de Middellandse Zee. Sicilië kent een Middellandse Zeeklimaat met warme zomers en zachte regenrijke winters. De nog actieve vulkaan Etna is heel belangrijk voor Sicilië. De lava gronden op de hellingen zijn erg vruchtbaar en geschikt voor de wijnbouw. Marsala is de bekendste DOC wijn uit Sicilia ofwel Sicilië.

Wijnhuizen Sicilië

Wij verkopen wijnen uit Sicilië van onder meer de volgende wijnhuizen: Caruso Minini, Corvo Vini, Fondo Antico, Fuedo Principi di Butera, Palmento Costanzo, Pellegrino en Firriato.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van onze betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal / Bancontact / KBC / Belfius / Sofort, Creditcard en PayPal.

Bezorging

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en voordelige verzendtarieven berekenen voor bestellingen naar andere EU ­landen.

Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

per pagina
Aflopend sorteren