Toscaanse wijnen

Toscaanse wijnen

Italiaanse Toscaanse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een liefhebber van Italiaanse Toscaanse wijnen en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste Italiaanse Toscaanse wijnen. Toscane (Italiaans Toscane) is een regio in centraal Italië, die in het noorden aan Liturgie en Emilia-Romagna, in het oosten aan Umbrië en de Marken, in het zuiden aan Latium en in het westen aan de Tyrreense Zee grenst. Het kent een rijke geschiedenis en daarmee gelukkig ook een indrukwekkende culinaire traditie waarin wijn uiteraard een vooraanstaande rol vervult.

Toscane Chianti wijn

Chianti is het beroemdste wijngebied van Toscane. Maar Toscane biedt meer wijn dan alleen Chianti. Het schilderachtige dorpje Montalcino in de provincie Siena bijvoorbeeld, is herkomstgebied voor de bijzondere Brunello di Montalcino.

Montalcino 

De omgeving van Montalcino, ruim 100 kilometer ten zuiden van Florence, heeft een klimaat dat wat afwijkt van dat in Chianti. Het is warmer en droger, met ’s nachts een goede afkoeling. Daardoor zijn Brunello’s volle en krachtige wijnen met soms wel 14% alcohol, bij uitstek geschikt om lang te rijpen. 

Wij verkopen Toscaanse wijnen van ondermeer de volgende wijnhuizen:Badia a Coltibuono, Belpoggio, Bibi Graetz, Casanova di Neri, Casisano, Castello Vicchiomaggio, Fattoria dei Barbi, Fattoria Le Pupille, Felsina, Luce della Vite, Marchesi de Frescobaldi, Montenidoli, Rocca Di Montemassi, San Felice, San Polino en Villa Trasqua.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling of Overboeking, iDeal, Creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 78

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 78

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren