Veneto wijnen

Italiaanse Veneto wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een liefhebber van Italiaanse Veneto wijnen en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste Italiaanse Veneto wijnen.

Wij verkopen Veneto wijnen van ondermeer de volgende wijnhuizen: Farina, Cesari, Zenato, Sartori, Cantina di Soave, Rocca Sveva, Cielo e Terra, Bolla, Cantina Lenotti, Pieropan, Speri, Gorgo, Pasqua, Cantina Valpantena, Bennati, Corte Giara, Allegrini, Fasoli Gino, Domini Veneti en Pizzolato.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Italië of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Italiaanse wijn.

Betaalkeuzes

En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Bezorging van wijn

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 154

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 154

per pagina
Aflopend sorteren