Nieuw Zeelandse wijnen

Nieuw Zeelandse wijnen

Nieuw-Zeelandse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Nieuw-Zeelandse wijnen, zoals ondermeer wijnen van Rapaura Springs, Man O'War, Nautilus Estate, Craggy Range en Misty Cove

Wij voeren hiermee een heerlijk assortiment Nieuw-Zeelandse wijnen van diverse vooraanstaande Nieuw-Zeelandse wijnhuizen. Kijk ook eens op het overzicht van Nieuw Zeelandse Sauvignon Blanc wijnen die wij aanbieden.

Als u een Nieuw-Zeelandse wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling of Overboeking, iDeal, Creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

26 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

26 Items

per pagina
Aflopend sorteren