Spaanse wijnen

Spaanse wijnen

Spaanse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Spaanse wijnen, zoals ondermeer wijnen van Ramon Bilbao, Vicente Gandia, Bodegas Torres, Bodegas Enate, Bodega Virgen de la Sierra, Bodegas Aragonesas, Otto Bestue, Freixenet, Bodega Tapias de Marinan, Tagonius, Principe de Viana, Bodegas Valcarlos, Bodegas Pinord, Jean Leon, Cas Bas, Clos Amador, Bodegas Mar de Frades, Alejandro Fernandez, Bodegas El Coto, Bodega Artadi, Faustino, Marques de Riscal en Museum Real. Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Spaanse wijnen van diverse vooraanstaande Spaanse wijnhuizen. Als u een Spaanse wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le-Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Spanje of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Spaanse wijn. En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 194

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 194

per pagina
Aflopend sorteren