Zuid Afrikaanse wijnen

Zuid Afrikaanse wijnen

Zuid-Afrikaanse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Zuid-Afrikaanse wijnen, zoals ondermeer wijnen van Hamilton Russell Vineyards, Nederburg, Fleur du Cap Wines, Bergkelder, La Motte, Neethlingshof Estate, Plaisir de Merle, Kanonkop Estate, Lomond Wine Estate, Drostdy Hof, Place in the Sun Fairtrade Wines, L'Avenir, Rust en Vrede Wine Estate, Meerlust Estate, Stark-Condé Wines en Wheatfield Wines. Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Zuid-Afrikaanse wijnen van diverse vooraanstaande Zuid-Afrikaanse wijnhuizen uit verschillende regio’s als Stellenbosch, De Kaap en Robertson. Als u een Zuid-Afrikaanse wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le-Connaisseur bestellen

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Zuid-Afrika of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Zuid-Afrikaanse wijn. En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een redelijke verzend prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 85

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 85

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren