Gabriëlskloof

Gabriëlskloof

Gabriëlskloof

Onze visie is om wijnen te produceren die de complexiteit, rijkdom en diversiteit van Gabriëlskloof's unieke terroir weerspiegelen. Men streeft ernaar om dit op de meest milieuvriendelijke manier te doen, waarbij men te allen tijde respect toont voor de biodiversiteit in de regio. Gabriëlskloof is de realisatie van een droom voor de Zuid-Afrikaan Bernhard Heyns, die jarenlang zocht naar het unieke stuk land dat 'hem ter plekke zou wortelen'.

De plaatselijke boer Barry Anderson had over Bernhards missie gehoord en had afgesproken om hem op een winderige zomerdag in 2001 te ontmoeten op een boerderij genaamd "Avontuur" aan de rand van Botrivier. Beiden herkenden onmiddellijk het potentieel van dit stuk land (destijds bedekt met tarwe en canola, en de thuisbasis van een paar zwervende schapen). Kort daarna kocht Bernhard wat nu Gabriëlskloof is.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren