Pascal Jolivet Sancerre Rouge

Pascal Jolivet Sancerre Rouge (doos van 6 flessen)

Montes Alpha Carmenere

Montes Alpha Carmenère (doos van 6 flessen)

Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

€ 119,70
SKU
VV-45017

Pascal Jolivet Attitude

Is een heerlijke witte Franse Loire wijn van het wijnhuis Pascal Jolivet. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C and 12°C.

Pascal Jolivet

Pascal Jolivet is geboren en getogen in de Loire, waar zijn grootvader keldermeester was op Château de Tracy. In 1986 wist hij met een eigen bedrijf zijn droom te realiseren: het maken van zuivere en natuurlijke Sancerre en Pouilly-Fumé wijnen. Hij startte als handelaar, maar verwierf 28 hectare eigen wijngaarden in Pouilly-Fumé en Sancerre. Zijn uit 1991 daterende en spraakmakende kelders heeft hij alweer moeten uitbreiden. Zijn gevoel voor perfectie heeft in hoge mate bijgedragen aan zijn succes.

De wijnen van Pascal Jolivet vinden hun weg over de hele wereld en prijken in Frankrijk op de wijnkaart van vele sterrenrestaurants. Een blijk van grote erkenning.

Pascal Jolivet Attitude

De authentieke stijl van Pascal Jolivet Attitude, de nieuwe wijn van Pascal Jolivet wil niet concurreren met de wijnen uit de Nieuwe Wereld. De Loire vallei is het "tehuis van de Sauvignon Blanc". Een van de eerste doelstellingen van Jean-Luc Soty, Pascal Jolivet's Domain oenoloog, was om van de "Attitude" een eersteklas wijn te maken. "Attitude" heeft een frisse, zuivere smaak met een delicate nuance van limoen, grapefruit, groene appel en kiwi.

Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc is een stijlvolle wijn, gemakkelijk te drinken. Deze wijn heeft een lange afdronk met de finesse en elegance die de wijnen van Pascal Jolivet kenmerken.

Wijn - Spijs

Heerlijke witte wijn bij vis en schaaldieren, wit vlees en kaas.

Meer informatie
Product Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc
Land Frankrijk
Producent Pascal Jolivet
Type Witte wijn
Regio Loire
Druivensoort Sauvignon Blanc
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 19,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl