Cent'are Nero d'Avola

Pellegrino Cent'are Nero d'Avola (doos van 6 flessen)

Crema di Mandorla Pellegrino

Pellegrino Crema di Mandorla (doos van 6 flessen)

Pellegrino Passito di Pantelleria Liquoroso (doos van 6 flessen)

€ 89,70
SKU
MON-789189

Pellegrino Passito di Pantelleria

Pellegrino Passito di Pantelleria Liquoroso is een heerlijke Italiaanse dessert wijn uit Sicilië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Carlo Pellegrino van Zibibbo druiven.

Carlo Pellegrino

Carlo Pellegrino is een echt familiebedrijf waar sinds 1880 al Marsala (versterkte wijn) en stille wijn wordt gemaakt. Inmiddels heeft de zevende generatie de dagelijkse leiding over het bedrijf, zowel in de wijngaarden als in de wijnkelder zwaaien zij de scepter. Respect, zorg, liefde en toewijding hebben altijd centraal gestaan in de lange familiegeschiedenis. Deze waarden zijn doorgegeven van vader op zoon en van moeder op dochter. Dat maakt de Pellegrino’s één van de meest gerespecteerde wijn makende families van Sicilië.

Pellegrino Passito di Pantelleria Liquoroso

Pellegrino Passito di Pantelleria Liquoroso, een Italiaanse wijn uit Sicilië, is goudgeel tot licht amberkleurig. Pellegrino Passito di Pantelleria heeft een fantastisch aroma van gedroogde vijgen, abrikoos, muskaatdruiven en honing. Verrukkelijk zoet met tegenspel van de zachte zuren, heerlijke smaak voortzetting met veel fruit, aanhoudend en harmonieus. 

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij fijne paté, terrine van kalfszwezerik, eendenlever, salade van vers fruit, worteltaart met honingdressing, warme appel met rozijnen en kaneel, desserts met gekonfijt fruit, abrikoos en amandel en bij gerijpte blauwschimmelkaas.

Inhoud: 0,5 liter

Meer informatie
Product Pellegrino Passito di Pantelleria Liquoroso (inhoud 0,5 liter)
Land Italië
Producent Cantine Pellegrino
Type Witte wijn, Dessert wijn
Regio Sicilië
Druivensoort Zibibbo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl