Velenosi Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico

Velenosi Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico (doos van 6 flessen)

Velenosi Solesta Rosso Piceno Superiore

Velenosi Solesta Rosso Piceno Superiore (doos van 6 flessen)

Velenosi Villa Angela Offida Pecorino (doos van 6 flessen)

€ 71,70
SKU
TP-321104

Velenosi Villa Angela Offida Pecorino

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit Marche Italië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Velenosi van Pecorino druiven.

Velenosi

Onze passie komt voort uit het wachten op de oogst, het produceren van de wijn en het ontdekken van de aroma's die het zal ontwikkelen. De zoektocht naar een perfecte balans tussen smaak en kleur leidde tot de oprichting van Cantina Velenosi in 1984. De ondernemers Ercole en Angela Velenosi hebben ambachtelijke traditie en geavanceerde technologie gecombineerd, het wijnbereidingsproces creatief geïnterpreteerd en zo een bedrijf gestart dat voortdurend groeit, met Paolo Garbini die in 2005 toetrad, en die vandaag wereldwijd de geuren en kleuren van het Piceno-gebied verspreidt via zijn unieke wijnen.

Velenosi Villa Angela Offida Pecorino

Velenosi Villa Angela Offida Pecorino, een Italiaanse witte Marche wijn, heeft een strogele kleur met groene reflecties. Zijn bouquet is aangenaam, intens en verfijnd met hints van exotisch fruit, citrusvruchten, acacia, jasmijn, balsamico kruiden, meidoorn en banaan, gemengd met andere nieuwe en ongewone sensaties, die allen zeer genoeglijk zijn. In de mond overheerst een frisheid die de kenmerken van de talrijke aroma’s intensiveert. Deze wijn is in staat om een zure, verse en zoete smaak te combineren. Een ongewone elegantie die zelfs voor het meest veeleisende gehemelte zeer aantrekkelijk.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij hartige taarten, gefrituurde gerechten, vleeswaren en gegrilde of in de oven bereide vette vis (ook riviervis). Tevens zeer aangenaam bij kip- en konijngerechten.

Meer informatie
Product Velenosi Villa Angela Offida Pecorino
Land Italië
Producent Velenosi Vini
Type Witte wijn
Regio Marche
Druivensoort Pecorino
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 11,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl