Loimer Grüner Veltliner Kamptal

Loimer Grüner Veltliner Kamptal (doos van 6 flessen)

Pieropan Soave Classico

Pieropan Soave Classico Superiore (doos van 6 flessen)

Pesquera Crianza (doos van 6 flessen)

€ 137,70
SKU
RES-2002

Alejandro Fernández

Is een man die zijn dromen op wijngebied tot werkelijkheid heeft gemaakt. Sinds 1972 heeft hij zijn eigen wijndomein in Ribera del Duero. Hij vocht tegen vastgeroeste wijnbouw patronen, werd vaak voor gek verklaard, maar zette door. Nu bezit Pesquera meer dan 200 hectare aan top wijngaarden. Die liggen verspreid; sommige op kiezelachtige terrassen, andere op hoogvlaktes zoals de wijngaard Llano de Santiago, op 1000 meter boven de zeespiegel. Al deze percelen met hun eigen karakteristieken dragen bij aan de complexiteit van de wereldberoemde Pesquera-wijnen.

Pesquera Crianza

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Ribera del Duero Spanje.

Deze wijn is gemaakt van Tempranillo druiven. Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 15° C en 18° C.

Pesquera Crianza 

Deze rode wijn uit Ribera del Duero heeft een kersenrode kleur en een goede viscositeit. In de krachtige neus domineert het rijpe, donkere fruit, goed verpakt in nuances van kreupelhout, specerijen en vanille. In de mond is de aanzet fluweelzacht, al snel gevolgd door een weelderig, complex gevoel waarin fruit, alcohol, zuur en tannines elkaar perfect in evenwicht houden. Verfijnde, aanhoudende en elegante finale waarin het fruit niet door het hout wordt onderdrukt.

Wijn - Spijs

Heerlijk bij geroosterd of gebraden vlees, in het bijzonder lam. Eveneens aanbevolen bij vleesstoofschotels, boerenkip en (half) gerijpte harde Spaanse kazen.

Meer informatie
Product Pesquera Crianza
Land Spanje
Producent Alejandro Fernández Tinto Pesquera
Type Rode wijn
Regio Ribera del Duero
Druivensoort Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 22,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl