eymann-von-loss-weisserburgunder

Eymann Von Löss Weissburgunder (doos van 6 flessen)

Pinot Blanc Villa Wolf (doos van 6 flessen)

€ 57,00
SKU
RES-2551

Pinot Blanc Villa Wolf

Is licht bleekgeel van kleur met sappige, frisse, loepzuivere fruitaroma’s van appel en citrus. De smaak is zacht droog, frivool, vol met aangename frisse zuurtjes en mond vullend sappig wit fruit.

Wijn - Spijs

Dit type wijn combineert heerlijk met diverse soorten vis, zowel zoet forel , snoekbaars of meerval maar ook sushi!

Pinot Blanc Villa Wolf

Is een heerlijke witte wijn van het wijnhuis Villa Wolf (eigendom van Dr. Loosen) uit de Pfalz regio Duitsland. Deze wijn is gemaakt van Pinot Blanc druiven.

Aanbevolen serveertemperatuur tussen de 8°C and 12°C.

Villa Wolf

Dit in 1756 in de Pfalz opgerichte domein behoorde twee eeuwen lang tot de toonaangevende wijnbedrijven van de streek. Na een periode van terugval was het wijnwervelwind Ernst Loosen die in 1996 de wijngaarden en wijnproductie overnam. Ernst zorgde voor een frisse wind. Hij werd uitgeroepen tot beste wijnmaker van Duitsland. De Pfalz regio ligt tussen het Haardt gebergte en de Rijn, net ten noorden van de Franse Elzas, en is zo tegen Atlantische invloeden beschermd. Door deze beschutte ligging is het een van de warmere en drogere wijngebieden van Duitsland. Om de kwaliteit van de wijngaarden en het druivenmateriaal hoog te houden, ligt de nadruk op duurzame wijnproductie. In combinatie met de ondergrond van verweerd zandsteen levert dat pure, smaakvolle, rijke, fruitige en mooi minerale wijnen voort, die de authenticiteit van het Pfalz terroir presenteren.

Meer informatie
Product Pinot Blanc Villa Wolf
Land Duitsland
Producent Weingut Villa Wolf
Type Witte wijn
Regio Pfalz
Druivensoort Pinot Blanc
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl