Pinot Noir Villa Wolf

Villa Wolf Pinot Noir (doos van 6 flessen)

Markus Molitor Haus Klosterberg Pinot Noir

Markus Molitor Haus Klosterberg Pinot Noir (doos van 6 flessen)

Villa Wolf Pinot Noir Rosé (doos van 6 flessen)

€ 59,70
SKU
RES-2554

Villa Wolf Pinot Noir Rosé

Is licht bleek rosé van kleur. Verfrissende framboos, daarnaast ook wat grapefruit meloen en rozenblad. De smaak is verkwikkend zacht droog met aangename frisse zuurtjes.

Wijn - Spijs

Heerlijk als aperitief of bij salades op een zonnig terras.

Villa Wolf Pinot Noir Rosé

Villa Wolf Pinot Noir Rosé is een heerlijke rosé wijn van het wijnhuis Villa Wolf (eigendom van Dr. Loosen) uit de Pfalz regio Duitsland. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven.

Aanbevolen serveertemperatuur tussen de 8°C and 12°C.

Villa Wolf

Dit in 1756 in de Pfalz opgerichte domein behoorde twee eeuwen lang tot de toonaangevende wijnbedrijven van de streek. Na een periode van terugval was het wijnwervelwind Ernst Loosen die in 1996 de wijngaarden en wijnproductie overnam. Ernst zorgde voor een frisse wind. Hij werd uitgeroepen tot beste wijnmaker van Duitsland. De Pfalz regio ligt tussen het Haardt gebergte en de Rijn, net ten noorden van de Franse Elzas, en is zo tegen Atlantische invloeden beschermd. Door deze beschutte ligging is het een van de warmere en drogere wijngebieden van Duitsland. Om de kwaliteit van de wijngaarden en het druivenmateriaal hoog te houden, ligt de nadruk op duurzame wijnproductie. In combinatie met de ondergrond van verweerd zandsteen levert dat pure, smaakvolle, rijke, fruitige en mooi minerale wijnen voort, die de authenticiteit van het Pfalz terroir presenteren.

Meer informatie
Product Villa Wolf Pinot Noir Rosé
Land Duitsland
Producent Villa Wolf
Type Rosé wijn
Regio Pfalz
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl