Piper-Heidsieck Rosé

Piper-Heidsieck Rosé Sauvage

Piper Heidsieck Sublime

Piper Heidsieck Cuvée Sublime Demi Sec

Piper-Heidsieck Rosé Sauvage (doos van 6 flessen)

€ 285,00
SKU
MON-760165-6

Piper-Heidsieck Rosé Sauvage

Piper-Heidsieck Rosé Sauvage is niet als andere rose Champagnes. De dynamische kleur ontstaat door een groter deel Pinot Noir, waarvan eerst rode wijn wordt gemaakt voordat het aan de mix wordt toegevoegd. 24 maanden rijpen in de kelders maakt de magie compleet. Zachte, warme smaak met een aroma van rode pruimen, clementines, bloedsinaasappel en een beetje pistache. Bekroond met 92 punten in de Wine Spectator en een zilveren medaille op de International Wine & Spirit Competition.

Wijn - Spijs

Verrukkelijk als aperitief, bij amuses, wit vlees in romige saus, vers fruit en desserts.

Piper-Heidsieck

Het Champagne huis Piper-Heidsieck is een van de oudste wijnhuizen, opgericht in 1785 door Florens-Louis Heidsieck. Op verzoek van koningin Marie-Antoinette presenteert hij zijn wijnen in het huis van Versailles. Deze vielen in de smaak en al snel werden zijn wijnen in koningshuizen over de hele wereld geschonken. Als Florens-Louis Heidsieck overlijdt, trouwt zijn weduwe met Henri-Guillaume Piper en zo ontstaat: Piper-Heidsieck.

De kwaliteit van de wijnen wordt vandaag de dag gewaarborgd door de keldermeesters, Regis Camus en Severine Frerson. Regis Camus is 8 jaar op rij uitgeroepen tot ‘beste wijnmaker van het jaar’. Hun kennis en kunde heeft ervoor gezorgd dat Piper-Heidsieck het meest bekroonde Champagnehuis van deze eeuw is.

Een bekende Piper-Heidsieck fan was Marilyn Monroe en sinds 1990 is het merk de officiële partner van het filmfestival in Cannes. Naast bekende filmsterren, heeft het merk ook exclusief samengewerkt met enkele grote designers, bijvoorbeeld: Jean-Paul Gaultier, Viktor & Rolf en Christian Louboutin.

Meer informatie
Product Piper-Heidsieck Rosé Sauvage
Land Frankrijk
Producent Piper Heidsieck
Type Sparkling
Regio Champagne
Druivensoort Pinot Meunier, Pinot Noir
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 47,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl