Bodegas Williams & Humbert

Bodegas Williams & Humbert

Bodegas Williams & Humbert

Bodegas Williams & Humbert is een bekend Spaans wijnhuis en een van de meest gerenommeerde producenten van sherry in de regio Jerez, Spanje. Het wijnhuis heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1877, toen de zakenpartners Sir Alexander Williams en Arthur Humbert besloten om een wijnbedrijf op te richten.

Bodegas Williams & Humbert heeft een uitgebreid assortiment aan sherrywijnen, variërend van de traditionele stijlen zoals Fino, Manzanilla, Amontillado en Oloroso tot de zoetere varianten zoals Pedro Ximénez en Cream sherry. Ze hebben ook een verscheidenheid aan vintage en oude sherrywijnen die in speciale vaten worden gerijpt om de beste kwaliteit te bereiken.

Een van hun meest bekende sherry's is "Dry Sack", een Medium Dry sherry die wereldwijd populair is. Deze sherry heeft een evenwichtige zoetheid en is een uitstekende keuze als aperitief of als begeleiding bij diverse gerechten.

Naast sherry produceert Bodegas Williams & Humbert ook andere wijnen, waaronder rode, witte en roséwijnen, evenals brandewijn en likeuren.

Het wijnhuis staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en ambachtelijke productie van sherrywijnen. Ze hebben grote wijngaarden in de regio Jerez, waardoor ze de volledige controle hebben over de druivenproductie en de kwaliteit van hun wijnen kunnen waarborgen.

Met een rijke geschiedenis en een reputatie voor het maken van uitstekende sherrywijnen, blijft Bodegas Williams & Humbert een belangrijke speler in de wereld van sherry en is het een favoriete keuze onder wijnliefhebbers over de hele wereld.

Filter
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst