Beni di Batasiolo Barbaresco

Beni di Batasiolo Barbaresco (doos van 6 flessen)

Produttori del Barbaresco Langhe Nebbiolo

Produttori del Barbaresco Langhe Nebbiolo (doos van 6 flessen)

Produttori del Barbaresco Barbaresco (doos van 3 flessen)

€ 112,50
SKU
KWI-1140

Produttori del Barbaresco Barbaresco

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit Piëmonte. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Produttori del Barbaresco van Nebbiolo druiven.

Produttori del Barbaresco

De Produttori del Barbaresco is een coöperatie opgericht in 1958. Deze coöperatie heeft nu 51 leden en beheert meer dan 100 hectare premium Nebbiolo-wijngaarden in Barbaresco. Elke familie heeft de volledige controle over zijn land en verbouwt Nebbiolo-druiven door eeuwenoude vaardigheden en toewijding. De wijnmakerij produceert een Barbaresco D.O.C.G., een mix van Nebbiolo-druiven geoogst uit verschillende wijngaarden, en een eenvoudiger Nebbiolo Langhe die geschikt is voor eerdere consumptie.

In geweldige jaargangen worden negen Barbaresco's met één wijngaard geproduceerd van negen klassieke premium sites binnen de dorpsgrenzen van Barbaresco: Asili, Rabajà, Pora, Montestefano, Ovello, Pajè, Montefico, Muncagota en Rio Sordo. Dit zijn de geografische namen van sites waar Nebbiolo-druiven altijd zijn verbouwd. De naam van de enkele wijngaarden, het totale aantal geproduceerde flessen en de naam van de eigenaren van de wijngaarden staan op de etiketten.

Produttori del Barbaresco Barbaresco

Produttori del Barbaresco Barbaresco, een Italiaanse wijn uit Piëmonte, is een droge, elegante, volle rode wijn, rijk aan tannines, met een zeer complexe neus. Aroma's van droge bloemen, viooltjes, witte truffels en anijs.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij wild, vlees, gevogelte, polenta en witte truffel gerechten uit de Piemonte.

Meer informatie
Product Produttori del Barbaresco Barbaresco
Land Italië
Producent Prod. Del Barbaresco
Type Rode wijn
Regio Piemonte
Druivensoort Nebbiolo
Aantal flessen 3
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 37,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl