Ramon Bilbao Crianza

Ramon Bilbao Crianza

Ramon Bilbao Gran Reserva

Ramon Bilbao Gran Reserva

Ramon Bilbao Edicion Limitada

€ 17,45
SKU
VER-0412280
Ramon Bilbao Edicion Limitada is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Ramón Bilbao Edicion Limitada

Ramón Bilbao Edicion Limitada heeft een intense, donkere kersenrode kleur met een granaatrood randje. Gecompliceerde aroma’s van pruimen in likeur, rijpe blauwe bessen en exotisch hout. Elegant en voloptueus in de mond met een aanzienlijke, aanhoudende en plezierige mineralen finish.

In de wijnkelder op de sorteertafels kiest men alleen de beste trossen met de perfecte druiven voor deze wijn. De vergisting in eiken vaten geeft de wijn mooie geïntegreerde houttonen. De Rode Rioja wijn wordt gerijpt gedurende 14 maanden in nieuwe Franse en Amerikaanse eiken vaten.

Een volle wijn met complexiteit die nog zal toenemen gedurende de tijd.

Wijn - Spijs

Deze Spaanse rode wijn smaakt goed bij gegrild vlees, gerookte hammen en worstsoorten, maar ook bij de internationale keuken.

Ramón Bilbao Edicion Limitada

Ramón Bilbao Edicion Limitada is een heerlijke Spaanse rode Rioja wijn gemaakt van Tempranillo druiven door Bodegas Ramon Bilbao. 

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Bodegas Ramón Bilbao

Bodegas Ramón Bilbao is een wijnhuis dat een lange historie kent die teruggaat tot begin vorige eeuw. Jarenlang wordt hier al gewerkt aan de hoogst haalbare kwaliteit rode en witte wijnen. De Tempranillo druif vormt de basis van hun kwaliteit Rioja’s. Ze maken hun wijnen op moderne wijze met respect voor de oude Spaanse tradities. Van heerlijk fruitige frisse wijnen met een moderne stijl tot aan de klassieke rijpe, naar vanille en hout geurende, Gran Reservas.

Meer informatie
Product Ramon Bilbao Edicion Limitada
Land Spanje
Producent Bodegas Ramon Bilbao
Type wijn Rood
Regio Rioja
Druivensoort Tempranillo
Prijs per fles € 17,45
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 6