Heymann-Lowenstein Riesling F

Heymann-Lowenstein Riesling F (doos van 6 flessen)

Markus Molitor Alte Reben Riesling Trocken

Markus Molitor Alte Reben Riesling Trocken (doos van 6 flessen)

Villa Wolf Riesling Dry (doos van 6 flessen)

€ 59,70
SKU
RES-2550

Villa Wolf Riesling Dry

Is een medium-bodied droge Riesling met mooie aroma's van perzik en een vleugje abrikoos. Mooi evenwichtige zuurgraad geeft het een sappige grip.

Wijn - Spijs

Het is een uitstekende match bij de klassieke continentale stijl van koken, vooral met gerechten als zoet water vis, kip en varkensvlees.

Villa Wolf Riesling Dry

Villa Wolf Riesling Dry is een heerlijke witte wijn van het wijnhuis Villa Wolf (eigendom van Dr. Loosen) uit de Pfalz regio Duitsland. Deze wijn is gemaakt van Riesling druiven.

Aanbevolen serveertemperatuur tussen de 8°C and 12°C.

Villa Wolf

Dit in 1756 in de Pfalz opgerichte domein behoorde twee eeuwen lang tot de toonaangevende wijnbedrijven van de streek. Na een periode van terugval was het wijnwervelwind Ernst Loosen die in 1996 de wijngaarden en wijnproductie overnam. Ernst zorgde voor een frisse wind. Hij werd uitgeroepen tot beste wijnmaker van Duitsland. De Pfalz regio ligt tussen het Haardt gebergte en de Rijn, net ten noorden van de Franse Elzas, en is zo tegen Atlantische invloeden beschermd. Door deze beschutte ligging is het een van de warmere en drogere wijngebieden van Duitsland. Om de kwaliteit van de wijngaarden en het druivenmateriaal hoog te houden, ligt de nadruk op duurzame wijnproductie. In combinatie met de ondergrond van verweerd zandsteen levert dat pure, smaakvolle, rijke, fruitige en mooi minerale wijnen voort, die de authenticiteit van het Pfalz terroir presenteren.

Meer informatie
Product Villa Wolf Riesling Dry
Land Duitsland
Producent Villa Wolf
Type Witte wijn
Regio Pfalz
Druivensoort Riesling
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl