Marcel Deiss Pinot Gris (doos van 6 flessen)

Marcel Deiss Pinot Gris (doos van 6 flessen)

Faustino V Reserva (doos van 6 flessen)

Faustino V Reserva (doos van 6 flessen)

Faustino I Gran Reserva (doos van 6 flessen)

€ 113,70
SKU
MON-0200

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino, gevestigd in Oyón, Rioja Alavesa, geniet internationale bekendheid dankzij meer dan 150 jaar ervaring in de productie en rijping van premium wijnen. Als je de deuren van Bodegas Faustino ingaat, is het net alsof je de geschiedenis van de wijn binnenstapt. Het is een onvergetelijke ervaring in een wijnmakerij die wereldwijde erkenning geniet. Je verliest je zelf in een immense vaten hal of in de spectaculaire flessenkelder. Het is het ontdekken van een geweldige wijnmakerij waar meer dan negen miljoen flessen rusten. De Bodega deelt de passie van een familie voor het land en respect voor eeuwenoude tradities in het creëren van wijnen. Faustino is de grootste exporteur van Gran Reservas in Rioja

Faustino I Gran Reserva

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Rioja in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Tempranillo, Graciano en Mazuelo druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16 ° C en 18 ° C.

Faustino I Gran Reserva

Faustino I Gran Reserva is een zeer fraaie, houtgerijpte rode Spaanse Rioja wijn gemaakt van Tempranillo, Graciano en Mazuelo druiven. De wijn heeft ruim twee jaar op Amerikaans en Frans eikenhout gerijpt. De prachtige granaat-rode kleur, met een vaag gouden verkleuring aan de rand, duidt op een evenwichtige langdurige rijping. Een rijke schakering aan aroma's, mede dankzij de lange rijping, eerst op fust en daarna op fles. Een brede fluwelen smaak, met nuances van ongebrande koffie en een afdronk waarin men iets van kruidnagel kan herkennen.

Wijn - Spijs

Stevig en complex van smaak, een gastronomische top wijn die goed past bij gerechten met een rijke saus, lamsbout, wild en gevogelte en rood vlees gerechten en diverse kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Faustino I Gran Reserva
Land Spanje
Producent Bodegas Faustino
Type Rode wijn
Regio Rioja
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 18,95