Cantina di Soave Poesie Bardolino Chiaretto

Cantina di Soave Poesie Bardolino Chiaretto (doos van 6 flessen)

Rocca Sveva Valpolicella Superiore

Rocca Sveva Valpolicella Superiore (doos van 6 flessen)

Rocca Sveva Ciondola Soave (doos van 6 flessen)

€ 77,70
SKU
TP-317028

Rocca Sveva Ciondola Soave

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de Veneto regio. Deze wijn is gemaakt van Garganega druiven.

Cantina di Soave - Rocca Sveva

Sinds de oprichting in 1898, heeft Cantina di Soave een groeiplan gevolgd die leidde tot het ontstaan van een van de meest vooraanstaande en meest prestigieuze wijnproducenten in de Italiaanse en internationale wijnwereld. Jaar na jaar heeft het een kostbaar mozaïek samengesteld van productielocaties en wijngaarden die vandaag de dag vijf valleien omvatten in het oostelijke gebied van Verona en drie beroemde DOC - denominaties omvatten, Soave, Valpolicella en Durello.

Dankzij het avant-garde systeem van kwaliteitsselectie is Cantina di Soave in staat om wijnen te produceren die voldoen aan de eisen van een steeds veeleisender en complexere markt, met een breed portfolio aan wijnen die variëren van die voor dagelijks plezier tot ambitieuze wijnen die zijn vormgegeven voor de meest veeleisende restaurants, wijnwinkels en enotecas in Italië en in het buitenland.

Met een pittoreske wijnkelder, een eeuwenoude villa, een bloeiende botanische tuin en een experimentele wijngaard, is Rocca Sveva een echt onderscheidend eerbetoon aan de geschiedenis, traditie en cultuur van wijn.

Rocca Sveva Ciondola Soave

Rocca Sveva Castelcerino Soave is een witte wijn met een strogele kleur met gouden nuances, met de fruitige geur van appels, kweepeer, verse amandelen, salie, acacia en elegante geroosterde vanille. In de mond onthult de wijn een heerlijke frisheid. De afdronk bevat geuren van bloemen en vruchten en de aangename smaak van bittere amandel.

Wijn - Spijs

Uitstekend witte wijn geschikt als aperitief en deze wijn gaat goed samen met voorgerechten, wit vlees en vis.

Meer informatie
Product Rocca Sveva Ciondola Soave
Land Italië
Producent Cantina di Soave
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Garganega
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 12,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl