Rocca Sveva Amarone della Valpolicella Riserva

Rocca Sveva Amarone della Valpolicella Riserva (doos van 6 flessen)

San Felice Chianti Classico

San Felice Chianti Classico (doos van 6 flessen)

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

€ 77,70
SKU
TP-317033

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon

Is een lekkere rode Italiaanse wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Cantina di Soave - Rocca Sveva

Sinds de oprichting in 1898, heeft Cantina di Soave een groeiplan gevolgd die leidde tot het ontstaan van een van de meest vooraanstaande en meest prestigieuze wijnproducenten in de Italiaanse en internationale wijnwereld. Jaar na jaar heeft het een kostbaar mozaïek samengesteld van productielocaties en wijngaarden die vandaag de dag vijf valleien omvatten in het oostelijke gebied van Verona en drie beroemde DOC - denominaties omvatten, Soave, Valpolicella en Durello.

Dankzij het avant-garde systeem van kwaliteitsselectie is Cantina di Soave in staat om wijnen te produceren die voldoen aan de eisen van een steeds veeleisender en complexere markt, met een breed portfolio aan wijnen die variëren van die voor dagelijks plezier tot ambitieuze wijnen die zijn vormgegeven voor de meest veeleisende restaurants, wijnwinkels en enotecas in Italië en in het buitenland.

Met een pittoreske wijnkelder, een eeuwenoude villa, een bloeiende botanische tuin en een experimentele wijngaard, is Rocca Sveva een echt onderscheidend eerbetoon aan de geschiedenis, traditie en cultuur van wijn.

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon 

Dit is een wijn met een intense robijnrode kleur met paarse nuances. Deze wijn bezit een volle, fruitige geur, met nuances van kleine rode vruchten (braam, framboos). In de mond onthult hij een heerlijke structuur. De wijn heeft een evenwichtige en uitgesproken zuurgraad. Tijdens de afdronk worden nuances van drop en vanille geconstateerd de wijn heeft een fluwelen afdronk.

Wijn - Spijs

Aanbevolen rode Veneto wijn bij rood vlees- en wildgerechten, kazen met een geprononceerde smaak.

Meer informatie
Product Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon
Land Italië
Producent Cantina di Soave
Type Rode wijn
Regio Veneto
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 12,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl