Rocca Sveva Amarone della Valpolicella Riserva

Rocca Sveva Amarone della Valpolicella Riserva

San Felice Chianti Classico

San Felice Chianti Classico

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon

€ 12,95
SKU
TP-317033
Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon 

De Rocca Sveva Cabernet Sauvignon is gemaakt van de gelijknamige druivensoort, Cabernet Sauvignon. Deze druiven worden zorgvuldig geteeld in de wijngaarden van Rocca Sveva, waarbij aandacht wordt besteed aan de rijpheid en kwaliteit van de druiven.

De Cabernet Sauvignon-wijn van Rocca Sveva heeft meestal een diepe robijnrode kleur. Het biedt een rijk en intens bouquet met aroma's van zwarte bessen, cassis, kruiden en subtiele hints van cederhout en tabak. Op het palet is de Rocca Sveva Cabernet Sauvignon doorgaans stevig en vol van smaak, met goed gestructureerde tannines en een evenwichtige zuurgraad. Het toont typische Cabernet Sauvignon-karakteristieken, zoals zwarte bessen, bramen, kruiden en een aardse ondertoon. De wijn kan in de loop der tijd rijpen en complexiteit ontwikkelen.

Wijn - Spijs

De Rocca Sveva Cabernet Sauvignon kan goed samengaan met gegrild rood vlees, lamsvlees, stoofschotels en harde kazen.

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon is een lekkere rode Italiaanse wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Rocca Sveva

Rocca Sveva is een gerenommeerd wijnhuis gelegen in de regio Veneto, Italië. Het is onderdeel van de Cantina di Soave-groep, een coöperatie die al meer dan 100 jaar hoogwaardige wijnen produceert.

Rocca Sveva is vooral bekend om zijn productie van wijnen uit de regio Soave en Valpolicella, die beide gelegen zijn in Veneto. Het wijnhuis maakt gebruik van traditionele wijnbereidingstechnieken en moderne technologie om wijnen van uitstekende kwaliteit te produceren.

Het assortiment van Rocca Sveva omvat verschillende wijnen, waaronder Soave, Valpolicella, Amarone della Valpolicella en andere lokale variëteiten. Het wijnhuis streeft naar het behoud van de typische kenmerken van elke wijnstijl, waarbij de nadruk ligt op het uitdrukken van het terroir en het behouden van de authenticiteit van de druivensoorten.

De wijnen van Rocca Sveva staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, karakter en evenwichtige smaakprofielen. Ze hebben vaak levendige aroma's van fruit, bloemen en kruiden, ondersteund door een goede zuurgraad en structuur.

Rocca Sveva heeft ook aandacht voor duurzaamheid en respect voor het milieu. Het wijnhuis implementeert technieken en praktijken om het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te verminderen en de biodiversiteit in de wijngaarden te bevorderen.

Al met al is Rocca Sveva een wijnhuis dat staat voor vakmanschap, kwaliteit en respect voor traditie. De wijnen van Rocca Sveva bieden een smaakvolle en authentieke weerspiegeling van de wijncultuur in Veneto.

Meer informatie
Product Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon
Land Italië
Producent Cantina di Soave
Type wijn Rood
Regio Veneto
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Prijs per fles € 12,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1