Brusco dei Barbi

Fattoria dei Barbi Brusco dei Barbi (doos van 6 flessen)

Yarden Cabernet Sauvignon

Yarden Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Rosso di Montalcino Fattoria dei Barbi (doos van 6 flessen)

€ 137,70
SKU
VV-43193

Fattoria dei Barbi Rosso di Montalcino

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Toscane. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Fattoria dei Barbi van Sangiovese druiven.

Fattoria dei Barbi

De Cantina dei Barbi, met zijn 300 houten wijnvaten en duizenden flessen Brunello die in de kelders rijpen, is al meer dan vijftig jaar open voor het publiek. Gedurende deze tijd hebben meer dan anderhalf miljoen wijnliefhebbers deze kelders bezocht en de verzameling flessen bewonderd. De Brunello geproduceerd door Fattoria dei Barbi heeft sinds het einde van de negentiende eeuw in heel Europa prijzen gewonnen. De Fattoria is altijd een zorgvuldige bewaarder van traditie geweest, maar ook alert op innovatie en een pionier op elk gebied van wijn maken. Het creëerde de eerste "Super Tuscan" (Brusco dei Barbi, 1969) en de eerste enkele rassen grappa (Grappa di Brunello, 1974).

Fattoria dei Barbi Rosso di Montalcino

Deze Toscaanse wijn heeft dezelfde karakteristieken als de Brunello di Montalcino, maar is wat ongedwongener. Hij wordt ook uit Sangiovese druiven gemaakt, deze komen echter uit jongere wijngaarden, die elegantere wijnen met meer aroma produceren, die minder tannine en body hebben dan de Brunello. De kleur van deze wijn is levendig robijnrood met purperen reflexen. De wijn heeft een complex bouquet met tonen van viooltjes en rood fruit.

Wijn - Spijs

Dit is een elegante, delicate wijn, ideaal om elke dag bij de maaltijd te drinken.

Meer informatie
Product Fattoria dei Barbi Rosso di Montalcino
Land Italië
Producent Fattoria dei Barbi
Type Rode wijn
Regio Toscane
Druivensoort Sangiovese
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 22,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl