Rutini Trumpeter Chardonnay

Rutini Trumpeter Chardonnay (doos van 12 flessen)

Rutini Trumpeter Merlot

Rutini Trumpeter Merlot (doos van 12 flessen)

Rutini Trumpeter Malbec (doos van 12 flessen)

€ 117,00
SKU
WAL-220612

Rutini Trumpeter Malbec

Heeft een volle neus van kaneel en bessen. In de smaak komt vooral het fruit terug, pruimen en zwarte bessen. Daarnaast mooie aroma's van cardamon en peper. De tannines zijn stevig en in de lange afdronk proeft men aroma's van vanille en getoast brood.

Deze wijn maakt deel uit van Rutini's assortiment 'Varietals', z.g. cépage wijnen. Deze fantastische wijnen combineren aroma, concentratie, en houtrijping met behoud van fruit.

De druiven voor de Malbec worden handmatig geplukt. Daarna volgt een maceratie van 20 dagen. De wijn rijpt gedurende 12 maanden in 70% nieuw Amerikaans eiken en in 30% Frans eiken van 1 jaar oud. 

Wijn - Spijs

Zo'n heerlijke Malbec komt goed tot zijn recht bij lam, rundvlees, wild en gevogelte, in combinatie met uien, knoflook, tomaten, tijm en rozemarijn. Kortom, bij krachtige gerechten.

Rutini Trumpeter Malbec

Is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit de regio Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Malbec druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen de 14 ° C en 17 ° C.

Rutini

Felipe Rutini liet zich vanaf het begin leiden door het motto 'arbeid en doorzettingsvermogen'. Deze houding vormde de basis van zijn wijnen, die synoniem werden voor superieure kwaliteit. In navolging van zijn innovatieve geest begon de wijnmakerij in 1925 wijnstokken te planten in de Uco-vallei.

Meer informatie
Product Rutini Trumpeter Malbec
Land Argentinië
Producent Rutini Wines
Type Rode wijn
Regio Mendoza
Druivensoort Malbec
Aantal flessen 12
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl