Rutini Trumpeter Malbec

Rutini Trumpeter Malbec (doos van 12 flessen)

Wirra Wirra Scrubby Rise Unwooded Chardonnay

Wirra Wirra Scrubby Rise Unwooded Chardonnay (doos van 6 flessen)

Rutini Trumpeter Merlot (doos van 12 flessen)

€ 117,00
SKU
WAL-220433

Rutini Trumpeter Merlot

Rutini Trumpeter Merlot is donkerrood van kleur met intense paarse tonen. De geur is intens en geconcentreerd met daarin aroma's van zwarte kersen marmelade en hints van tabak en vanille. De smaak is zacht en intrigerend, we proeven rijpe kersen en pruimen. Deze rode wijn heeft een lange, fluweelzachte afdronk.

Deze wijn maakt deel uit van Rutini's assortiment 'Varietals', z.g. cépage wijnen. Deze fantastische wijnen combineren aroma, concentratie, en houtrijping met behoud van fruit.

De druiven voor de Merlot worden handmatig geplukt. Daarna volgt een maceratie van 20 dagen. De wijn rijpt gedurende 12 maanden in 70% nieuw Amerikaans eiken en in 30% Frans eiken van 1 jaar oud.

Wijn - Spijs

Zo'n heerlijke Merlot komt goed tot zijn recht bij lam, rundvlees, wild en gevogelte, in combinatie met uien, knoflook, tomaten, tijm en rozemarijn. Kortom, bij krachtige gerechten. 

Rutini Trumpeter Merlot

Is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit de regio Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Merlot druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen de 14 ° C en 17 ° C.

Rutini

Felipe Rutini liet zich vanaf het begin leiden door het motto 'arbeid en doorzettingsvermogen'. Deze houding vormde de basis van zijn wijnen, die synoniem werden voor superieure kwaliteit. In navolging van zijn innovatieve geest begon de wijnmakerij in 1925 wijnstokken te planten in de Uco-vallei.

Meer informatie
Product Rutini Trumpeter Merlot
Land Argentinië
Producent Rutini Wines
Type Rode wijn
Regio Mendoza
Druivensoort Merlot
Aantal flessen 12
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,75
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl