Salentein Barrel Selection Malbec

Salentein Barrel Selection Malbec (doos van 6 flessen)

Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon

Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Salentein Barrel Selection Pinot Noir (doos van 6 flessen)

€ 89,70
SKU
VER-0469079

Salentein Barrel Selection Pinot Noir 

Salentein Barrel Selection Pinot Noir is een heerlijke Argentijnse Pinot Noir wijn van Bodegas Salentein. De wijngaarden liggen in het hart van Alto Valle de Uco, Argentinië, meer dan 1200 meter boven de zeespiegel. De bodem bestaat uit grof gesteente, wat een perfecte water drainering geeft. De nachten zijn koel door afdalende lucht uit de Andes en de dagen zonnig en warm. Dit alles geeft de wijn z'n unieke fruitige en rijpe karakteristieken. De druiven worden met de hand geplukt. Een combinatie van moderne en traditionele technieken wordt gebruikt.

Een fijne, transparant rode Pinot Noir. Een zwoel aroma van zon doorstoofde kersen en een fijn zoetje met een vleugje kruiden in de neus. In de smaak komt warm rood fruit, vooral kersen en zwarte bessen, tot uiting wat een confituur-achtige sensatie geeft. Vol en mild met zonnige specerijen, kaneel en vanille.

Wijn - Spijs

Lekkere wijn bij biefstuk, kwartel, pasta met paddenstoelen of rijke kaassoorten. Geniet van deze Pinot Noir bij gevogelte, pasta of rijke kaassoorten.

Salentein Barrel Selection Pinot Noir

Is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit de regio Valle de Uco, Tunuyán, Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven.

Bodegas Salentein

De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, het zeer prestigieuze wijn project van de Nederlander M. Pon. De bodega is gemaakt in de vorm van een kruis wat een snellere doorvoer van het wijnmaak proces geeft. Er wordt tevens volgens het zwaartekracht principe gewerkt.

Meer informatie
Product Salentein Barrel Selection Pinot Noir
Land Argentinië
Producent Bodegas Salentein
Type Rode wijn
Regio Valle de Uco
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl