Sandrone Dolcetto d'Alba

Sandrone Dolcetto d'Alba (doos van 6 flessen)

Valmaggiore Sandrone

Sandrone Valmaggiore Nebbiolo d’Alba (doos van 3 flessen)

Sandrone Le Vigne Barolo (doos van 3 flessen)

€ 292,50
SKU
RES-1302

Sandrone Le Vigne

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Piemonte. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Luciano Sandrone van Nebbiolo druiven.

Luciano Sandrone

Is al meer dan 50 jaar toegewijd aan de wijn met rationaliteit, met gedachten en met alle liefde. De eerste indruk is die dat men alleen de perfecte kwaliteit voor zijn wijnen kiest en een duidelijk pad volgt. De keuze voor alleen inheemse wijnstokken in de beste gebieden van Barolo is de basis van de Sandrone-filosofie.

Sandrone Le Vigne 

Deze Italiaanse wijn is donker robijnrood van kleur. Indrukwekkende neus met een groot scala aan florale (droge rozen, eucalyptus) en rijp fruitige (pruimen, bramen) aroma’s, ondersteund door goed geïntegreerde houttonen, een hint van tabak en specerijen. Bijzonder elegant, uitstekend in evenwicht, goed versmolten tannines, fluweelzachte, bijna milde structuur, veel sap en een lange, zwoele finale met nuances van drop en rijp fruit.

Wijn - Spijs

Deze klassieke Barolo vertolkt de ziel van zijn land en verlangt naar typische Piemontese specialiteiten met in de hoofdrol gesmoord of gebraden vlees en/of Alba truffel. Het combineert echter ook uitstekend met verfijnde en smaakrijke gerechten uit de betere internationale keuken. Verrukkelijk bij de allerbeste, rijpe harde kazen uit Noord-Italië!

Meer informatie
Product Sandrone Le Vigne Barolo
Land Italië
Producent Azienda Agricola Sandrone Luciano
Type Rode wijn, Biologisch
Regio Piemonte
Druivensoort Nebbiolo
Aantal flessen 3
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 97,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl