Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel

Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel (doos van 6 flessen)

Sartori Corte Brà Amarone

Sartori Corte Brà Amarone (doos van 6 flessen)

Sartori Ripasso Regolo (doos van 6 flessen)

€ 81,00
SKU
MON-TP-317413

Sartori Regolo Valpolicella Ripasso

Sartori Regolo Valpolicella Ripasso is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Sartori van Corvina, Molinara en Rondinella druiven.

Sartori

Bezit wijngaarden in alle bekende classico zones en heeft bovendien een aantal bijzondere top wijnen uit individuele wijngaarden. Samen met de bekende oenoloog Franco Bernabei beheert men de groei van de druiven in de wijngaarden en de vinificatie van de wijn. De stijl van Sartori varieert van klassiek gerijpt tot modern en jeugdig, van verfrissend droog tot rijk en intens. Tot de hoogtepunten van Sartori behoren ongetwijfeld de uitgesproken Amarone en Recioto della Valpolicella. Deze wijnen worden tot de top van Italië gerekend.

Sartori Regolo Valpolicella Ripasso

Sartori Regolo Valpolicella Ripasso is robijnrood van kleur. Deze rode wijn heeft een volle, droge smaak met tonen van zwarte kersen en gedroogd fruit, gevolgd door een lange afdronk.

Afkomstig uit de heuvels ten noorden van Verona. Het gebied kent een bijzonder beschut klimaat, met een heel lang, stabiel najaar dankzij de nabijheid van het Gardameer, het grootste zoetwaterreservoir van West-Europa, terwijl het, aan de voet van de Monte Lessini, wordt beschut tegen koude wind vanuit het noorden. De wijnstokken groeien op een mergelbodem.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij stevige gerechten, wild, geroosterd vlees en gerijpte kazen.

Meer informatie
Product Sartori Regolo Valpolicella Ripasso
Land Italië
Producent Sartori Verona
Type wijn Rood
Regio Veneto
Druivensoort Overige druiven rood
Aantal flessen 6
Prijs per fles € 13,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl