Loimer Grüner Veltliner Kamptal

Loimer Grüner Veltliner Kamptal

Heinrich Naked Red

Heinrich Naked Red

Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc

€ 59,95
SKU
RES-0919012
Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc

Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc is een prestigieuze en opmerkelijke witte wijn van Weingut Sattlerhof, gelegen in de Zuid-Stiermarken regio van Oostenrijk. Deze wijn is gemaakt van de Sauvignon Blanc-druivensoort, afkomstig van de wijngaard genaamd "Ried Kranachberg", wat duidt op een specifiek terroir met bijzondere kenmerken.

In het glas schittert de Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc met een heldere, strogele kleur en een schitterende glans. Het aroma is uitzonderlijk intens en complex, met opvallende tonen van rijpe tropische vruchten zoals mango en papaja, gecombineerd met aroma's van citrusvruchten, zoals grapefruit en limoen. Daarnaast zijn er subtiele hints van kruiden en mineralen die de wijn een verfijnde diepte geven.

Op het gehemelte biedt deze Sauvignon Blanc een rijke en weelderige textuur, ondersteund door een prachtige zuurgraad die de frisheid behoudt. De smaken van het exotische fruit worden mooi in evenwicht gebracht met een elegante

Wijn - Spijs

De Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc is een wijn die uitnodigt tot gastronomische ervaringen. Het is een uitstekende begeleider van fijne visgerechten, schaaldieren, gevogelte en gerechten met lichte sauzen. Het is ook een perfecte metgezel voor zachte kazen en verfijnde voorgerechten.

Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc

Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc is een heerlijke witte wijn uit de regio Steiermark Oostenrijk. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc druiven door Weingut Sattlerhof.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C en 12°C.

Weingut Sattlerhof

Weingut Sattlerhof is een gerenommeerd wijndomein gelegen in de Zuid-Stiermarken regio van Oostenrijk. Het wijnhuis is opgericht in 1887 en wordt tegenwoordig geleid door de familie Sattler, die al generaties lang gepassioneerd is over wijnbouw en de productie van kwaliteitswijnen.

Het wijngoed staat bekend om zijn focus op witte wijnen, waarbij de nadruk ligt op de inheemse druivensoorten van de regio, zoals Sauvignon Blanc en Muskateller. De wijngaarden van Weingut Sattlerhof bevinden zich op steile hellingen met een gunstig microklimaat en minerale rijke bodems, wat bijdraagt aan de unieke karakteristieken van hun wijnen.

Het wijnhuis heeft een sterke focus op duurzame wijnbouw en respect voor de natuur. Dit wordt weerspiegeld in hun biologische wijnbouwmethoden en het streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

De wijnen van Weingut Sattlerhof worden internationaal erkend en gewaardeerd, en ze hebben verschillende onderscheidingen en hoge beoordelingen van wijnexperts ontvangen.

Meer informatie
Product Sattlerhof Ried Kranachberg Sauvignon Blanc
Land Oostenrijk
Producent - Brand Weingut Sattlerhof
Type wijn Wit, Biologisch
Regio Steiermark
Druivensoort Sauvignon Blanc
Prijs per fles € 59,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal 1