Kistler Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir

Kistler Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir (doos van 3 flessen)

Schug Pinot Noir Carneros

Schug Pinot Noir Carneros (doos van 6 flessen)

Schug Pinot Noir Sonoma Coast (doos van 6 flessen)

€ 165,00
SKU
RES-0921012

Schug Pinot Noir Sonoma Coast

Is een heerlijke Californische rode wijn uit de regio Sonoma. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Schug van Pinot Noir druiven.

Schug

Opgericht in 1980, is Schug Carneros Estate Winery de showcase en de levenslange droom van een van de meest gevierde wijnmakers van Californië, Walter Schug. Het wijnhuis is eigendom van en wordt geëxploiteerd, en weerspiegelt vele tientallen jaren van betrokkenheid van de familie Schug bij de productie van goede wijnen in Europa en Californië; zowel Wal

ter als zijn vrouw, Gertrud, kwamen uit gerenommeerde wijn producerende families van Duitsland.

Schug Pinot Noir Sonoma Coast

Deze Californische rode wijn is levendig en fris aromatisch, met fruitige aroma’s van frambozen en kersen. In de mond, fris, zuiver, sappig en complex. Bij Schug worden geen ‘blockbusters’ Pinot Noir wijnen gemaakt, de nadruk ligt helemaal op finesse en fruit. De druiven voor deze Pinot Noir komen uit eigen wijngaarden in Sonoma Valley (inclusief Russian River). De vinificatie is klassiek, volgens het Bourgondische voorbeeld.

 Wijn - Spijs

Door zijn frisheid en fruitige aroma’s is dit een uitstekende begeleider van alle soorten vlees, gebakken, gegrild of gebarbecued, in het bijzonder eend, al dan niet geserveerd met een kersen, frambozen of pruimensaus. Het combineert ook verrassend goed met zeevis, het liefst gegrild.

Meer informatie
Product Schug Pinot Noir Sonoma Coast
Land Californië
Producent Schug Carneros Estate
Type Rode wijn
Regio Sonoma
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 27,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl