Cannonau di Sardegna Riserva

Sella Mosca Cannonau di Sardegna Riserva (doos van 6 flessen)

Cent'are Grillo

Pellegrino Cent'are Grillo (doos van 6 flessen)

Sella Mosca Vermentino la Cala (doos van 6 flessen)

€ 65,70
SKU
MON-TP-0104

Sella Mosca Vermentino la Cala

Sella Mosca Vermentino la Cala is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit Sardinië Italië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Sella Mosca van Vermentino druiven.

Sella Mosca

Meer dan een eeuw geleden keken twee Piemontese avonturiers, de heer Sella, een ingenieur, en de heer Mosca, een advocaat, het schitterende land met ondernemende ogen aan. Ze werden verliefd en creëerden wijnhuis Sella & Mosca. In 1899 begon het herstel van dit land en maakte plaats voor de schoonheid van de wijnstokken, aroma's en kleuren van de druiven. Tientallen jaren werk om de grond van de rotsen te bevrijden en nieuw leven te geven.

Sella Mosca Vermentino la Cala 

Sella Mosca Vermentino la Cala, een Italiaanse wijn uit Sardinië, is strogeel van kleur met een groen schijnsel. Elegante, frisse geur van perzik, ananas en druiven. Intens en verrassend lichtvoetig van smaak met frisse fruitzuren, licht mineralig, gevolgd door een prettige afdronk. 

Wijn - Spijs

Uitstekende wijn bij voorgerechten, vissoep, mosselen, wit vlees, vis, lichte pastaschotels, insalata caprese en bij frisse kazen.

Meer informatie
Product Sella Mosca Vermentino la Cala
Land Italië
Producent Tenute Sella Mosca
Type Witte wijn
Regio Sardinië
Druivensoort Vermentino
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 10,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl