Diemersfontein Pinotage

Diemersfontein Pinotage

Ashbourne Pinotage

Ashbourne Pinotage

Southern Right Pinotage

€ 22,95
SKU
VER-045077
Southern Right Pinotage is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Southern Right Pinotage

Southern Right Pinotage is een klassieke wijn boordevol complexe aroma’s van zwarte pruimen, bosbessen, moerbeien en wilde kruiden. Elegant, veel mineraliteit en prachtige tannines. Door de koelere wijngaarden worden de druiven later geplukt, wat optimale rijpheid geeft. De meer klassieke fruitaroma's en structuur zijn het gevolg van kleirijke grond.

Deze Pinotage wijn ondergaat een traditionele vinificatie: 9 maanden opvoeding op Frans eikenhouten vaten, 56% op vaten van 228 liter en 44% op vaten van 440 liter.

Wijn - Spijs

Een uitstekende begeleider van geroosterde vleesgerechten zoals entrecote of flat-iron steak. Aan het eind van de maaltijd bij een rijk gevuld kaasplateau met diverse kaassoorten en chutney.

Southern Right Pinotage

Southern Right Pinotage is een heerlijke Zuid-Afrikaanse rode wijn uit de Walker Bay regio Zuid-Afrika. Deze wijn is gemaakt van Pinotage druiven door wijnhuis Southern Right.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Southern Right

Southern Right is gelegen in de Hemel en Aarde Vallei in het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika. Er heerst een koel, maritiem klimaat en de specifieke bodem bestaat uit steen, schalie en klei. Deze bodems zijn het meest geschikt om een klassieke wijnstijl te maken. Southern Right is onderdeel van Hamilton Russell.

Het wijnhuis maakt er terroir gedreven wijnen met de focus op Sauvignon Blanc en Pinotage.

Meer informatie
Product Southern Right Pinotage
Land Zuid-Afrika
Producent Hamilton Russell Vineyards
Type wijn Rood
Regio Walker Bay
Druivensoort Pinotage
Prijs per fles € 22,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 6