Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc

Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Southern Right Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

€ 95,70
SKU
VER-045076

Southern Right Sauvignon Blanc

Southern Right Sauvignon Blanc is een heerlijke Zuid-Afrikaanse witte wijn uit de Walker Bay regio Zuid-Afrika. Deze wijn is gemaakt van  Sauvignon Blanc druiven door wijnhuis Hamilton Russell Vineyards.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 12° C.

Hamilton Russell Vineyards

Hamilton Russell Vineyards is een van de meest zuidelijke en bij de zee gelegen wijnhuizen in Zuid-Afrika. Het wijnhuis is een pionier in de wijnbouw in het mooie, koele, maritieme Hemel-en-Aarde Valley gebied. Oprichter Tim Hamilton Russell kocht in 1975 170 hectare in de Hemel-en-Aarde vallei. Zijn Pinot Noir en Chardonnay genoten al snel een grote reputatie. Zoon Anthony, die het bedrijf in 1991 overnam, besloot zich daarop te concentreren. Zijn wijnen genieten grote waardering, met zelfs een maximale waardering van vijf sterren voor de Chardonnay in Platter's wijngids. Een unieke prestatie. Van recente datum is de Ashbourne; een super Pinotage die zeer beperkt leverbaar is.

Southern Right Sauvignon Blanc

Southern Right Sauvignon Blanc toont de typische Southern Right combinatie van mineraliteit en lengte uit de oude wereld en het palet en de body uit de nieuwe wereld. Prominente aroma’s van gele appel, nectarine en citroenschil. Veel complexiteit en een mooie structuur.

Southern Right is gelegen in de Hemel en Aarde Vallei in het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika. Er heerst een koel, maritiem klimaat en de specifieke bodem bestaat uit steen, schalie en klei. Deze bodems zijn het meest geschikt om een klassieke wijnstijl te maken.

Wijn - Spijs

Het ideale aperitief en een uitstekende begeleider van oesters, sushi, verfijnde visgerechten en geitenkaas.

Meer informatie
Product Southern Right Sauvignon Blanc
Land Zuid-Afrika
Producent Hamilton Russell
Type Witte wijn
Regio Walker Bay
Druivensoort Sauvignon Blanc
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 15,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl