Valpolicella Classico Superiore Sant'Urbano

Speri Valpolicella Classico Superiore Sant'Urbano (doos van 6 flessen)

Los Vascos Sauvignon Blanc

Los Vascos Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Speri Valpolicella Ripasso (doos van 6 flessen)

€ 119,70
SKU
SL-SPVR

Speri Valpolicella Ripasso

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Speri van Corvina, Molinara, Rondinella en Sangiovese druiven.

Speri

Wijnhuis Speri is eigendom van een van de bekende families uit Valpolicella, en zij zijn een gezaghebbende vertegenwoordigers van Valpolicella Classica wijnen. De Speri winery is een verhaal dat begint in de eerste helft van de 19e eeuw en bestaat uit ongeveer 60 hectare wijngaarden in de meest selecte Valpolicella Classica gebieden. De kracht van de wijnmakerij is altijd een kwestie van teamwerk geweest, die alle productiestadia beheren van de wijngaard tot het bottelen. In 2015, na het beoefenen van de jaren van duurzame landbouw, behaalde het wijnhuis een biologische certificering voor alle wijnen.

Speri Valpolicella Ripasso

Speri Valpolicella Ripasso wordt geproduceerd met behulp van de Ripasso techniek.  De tweede gisting vindt plaats op schillen van de druiven bestemd voor de Amarone-wijnen. 18 tot 24 maanden houtlagering en 6 maanden flesrijping. Als gevolg hiervan is een authentieke lokale wijn geproduceerd die elegantie vertoont en een heerlijk complex fruitig aroma en kruidige tonen heeft.

Wijn - Spijs

Ideale rode wijn bij vlees- en kaasgerechten.

Meer informatie
Product Speri Valpolicella Ripasso
Land Italië
Producent Speri Viticoltori
Type Rode wijn
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Molinara, Rondinella, Sangiovese
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 19,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl