Heinrich Pannobile

Heinrich Pannobile (doos van 3 flessen)

Torres De Casta Rosado

Torres De Casta Rosado (doos van 6 flessen)

Torres Celeste Crianza (doos van 6 flessen)

€ 119,70
SKU
MON-260318

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Celeste Crianza

Torres Celeste Crianza is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Ribera del Duero Spanje. Deze wijn is gemaakt van Tempranillo druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 14 ° C en 16 ° C.

Torres Celeste Crianza

Torres Celeste Crianza heeft een intense kleur van bramen, een krachtig, kruidig aroma met hinten van zoethout en zwarte pepers. De smaak is fruitig met rijpe tannines, de afdronk lang en krachtig. Het is een elegante, goed gestructureerde wijn, weelderig, boordevol fruit (bramen en kersen). Even uniek als de nachtelijke hemel in de Ribera del Duero.

Wijn - Spijs

Een robijnrode diner wijn met body en een lange, krachtige afdronk waarin de fruitige aroma's opvallen. De wijn smaakt uitstekend bij een grote verscheidenheid van vleesgerechten, inclusief gebraden rundvlees en klein wild.

Meer informatie
Product Torres Celeste Crianza
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Ribera del Duero
Druivensoort Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 19,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl