De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Rivaner

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Rivaner (doos van 6 flessen)

Torres Moscatel Oro - Floralis

Torres Floralis Moscatel (doos van 6 flessen)

Torres Coronas (doos van 6 flessen)

€ 75,00
SKU
MON-2008

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Coronas

Torres Coronas is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Catalunya in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon and Tempranillo druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Torres Coronas 

Torres Coronas  heeft een subtiele kleur van kersen met steenrode boventonen. Het aroma is elegant en toont een delicate balans tussen tonen van bosfruit en drop en kruidige tonen van eikenhout. De smaak is rond met zachte tannines. Rijping op vat heeft de karakteristieke eigenschappen van de druivenvariëteiten versterkt en er toe bijgedragen om de wijn een zijdeachtige smaak te geven. De afdronk is lang en vol.

Een vlezige, rijke, donkerrode dinerwijn die kruidig, krachtig en tegelijkertijd zacht overkomt.

Wijn - Spijs

De wijn smaakt uitstekend bij vlees, stews, casseroles en de traditionele Spaanse paella. Hij is een perfecte begeleider van romige kazen.

Meer informatie
Product Torres Coronas
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Catalonië
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 12,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl