Torres Fransola

Torres Fransola Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Torres San Valentin

Torres San Valentin Blanco (doos van 6 flessen)

Torres Gran Coronas Reserva (doos van 6 flessen)

€ 105,00
SKU
WAL-9017

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Gran Coronas Reserva

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Penedès in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16 ° C en 18 ° C.

Torres Gran Coronas Reserva

Deze Spaanse rode wijn is een wijn met een prachtige kersenrode kleur met de glans van mahonie verkregen door zijn lange rijping. De wijn is elegant en rijp met volle, intense aroma's kenmerkend voor de klassieke Cabernet rond de Middellandse Zee, rijpe bramen, venkel, truffels, alsmede een heerlijke geur van rook van de lagering op eikenhout. De smaak is heel goed gestructureerd, met mooie tannines en een lange, zachte afdronk.

De Cabernet Sauvignon druif wordt in deze fraaie wijn aangevuld met een klein deel van de inheemse Tempranillo-druif, waardoor de wijn zijn Spaanse karakter behoudt. Dieprood en met een aroma van cederhout, leer en cassis, alsmede een rijke en volle smaak.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij stevige rood vleesgerechten of bij gerijpte kaas.

Meer informatie
Product Torres Gran Coronas Reserva
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Penedès
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 17,50
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl