Faustino V Blanco

Faustino V Blanco (doos van 6 flessen)

Torres Milmanda

Torres Milmanda Chardonnay (doos van 6 flessen)

Torres Grans Muralles (doos van 3 flessen)

€ 292,50
SKU
WAL-2003

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Grans Muralles

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Conca de Barbera in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Garnacha, Monastrell, Querol, Cariñena en Garró druiven. Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16 ° C en 18 ° C.

Torres Grans Muralles  

Torres Grans Muralles  heeft een intense, dieprode kleur met een purperen glans. Een exotisch, complex aroma met hinten van specerijen (peper, kruidnagel), kruiden (tijm) en heel rijpe kleine rode bessen (cranberry, aalbes) met een achtergrond van rook, vanille en wierook. Het is een volle wijn met een krachtige body en structuur. De compacte, maar zachte tannines geven de wijn een prachtige afdronk. 

Grans Muralles, letterlijk ‘grote muren’, is een verwijzing naar de muren die het klooster van Poblet moesten beschermen. Een combinatie van oude inheemse druivenrassen en lokale Catalaanse druivenrassen. Een van meest bekroonde rode wijnen uit het Torres assortiment.

Wijn - Spijs

Deze wijn is een ideale begeleider van vleesgerechten zoals gebraden vlees of stews, typerend voor de Mediterrane keuken, vergezeld van tomaten en peper sauzen of bereid met de traditionele kruiden en specerijen (tijm oregano, rozemarijn, basilicum, laurier).

Meer informatie
Product Torres Grans Muralles
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Catalonië
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 3
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 97,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl