Torres Grans Muralles (doos van 3 flessen)

Torres Grans Muralles (doos van 3 flessen)

Torres Salmos (doos van 6 flessen)

Torres Salmos (doos van 6 flessen)

Torres Milmanda (doos van 6 flessen)

€ 267,00
SKU
WAL-2004

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Milmanda

Is een heerlijke Spaanse witte wijn uit de regio Conca de Barbera in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 10° C en 12° C.

Torres Milmanda 

Deze Spaanse witte wijn heeft prachtige intense aroma's bestaande uit citroen en overvloedig aanwezige tonen van fruit (rijpe meloen en andere tropische vruchten), alsmede boter, verrijkt met geuren van rook, vanille en truffels. De smaak is vol en zacht, geurig en rond met een lange, elegante afdronk, die zo typerend is voor de grote vintages.

Wijn - Spijs

Een ideale begeleider van kaviaar, gerookte zalm en de beste schelp- en schaaldieren; hij is ook heerlijk bij grote vis- en wildgerechten.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Torres Milmanda
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Witte wijn
Regio Catalonië
Druivensoort Chardonnay
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 44,50