Torres Coronas

Torres Coronas (doos van 6 flessen)

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay (doos van 6 flessen)

Torres Floralis Moscatel (doos van 6 flessen)

€ 87,00
SKU
WAL-2009

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Moscatel Oro - Floralis

Is een heerlijke Spaanse dessert wijn uit de regio Catalunya in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Moscatel druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 7° C en 9° C.

Miguel Torres Floralis Moscatel

Torres Moscatel is een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. Deze halfzoete wijn is gemaakt van de muskaatdruiven, die groeien in de "Low Penedès", heeft een goudbruine kleur met donkere honinggele edelsteentinten. Het is een verrassende wijn, die typerend is voor de druivensoort waarnaar hij vernoemd is. De wijn vertoont in al haar grootheid de fruitige (oranjebloesem, honing, lichte sinaasappel, rozijn), bloemige (roos, geranium, lelie) en kruidige (tabaksblad, cederhout, kruidnagel) aroma's van de Moscatel soort.

Wijn - Spijs

Ideaal als dessertwijn. Prima te combineren met bijvoorbeeld boterletters, speculaas, crème karamel gedroogd fruit en amandel(spijs) in alle hoedanigheden. Tevens het proberen waard met blauwader kazen.

Inhoud 0,50 liter

Meer informatie
Product Miguel Torres Floralis Moscatel (Inhoud 0,50 liter)
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Witte wijn, Dessert wijn
Regio Catalonië
Druivensoort Muscat
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl